Havebassiner
Da jeg midt i 90-erne placerede et havebassin i vores have i Røgen, skulle der også et par vandfade med nedløbs-tud til.

Jeg fremstillede nogle "kys-frøen" figurer, hvor inspirationen var forskellige udgaver af sydamerikanske giftpilefrøer. For at understrege det våde element lavede jeg nogle bølgestriber i den våde lerfarve, som kan få dit blik til at mindes havoverfladens silhuet- striber over havbunden, hvis du er ude og dykke.
Her på siden kan du se et havebassin, som jeg i 2002 fremstillede for en af mine venner: "Havebassin med blå giftpilefrø". Du kan osse se et billede fra vores lille havebassin i Alling med figuren "Fiskende Nissefar" på.
Vores Alling-havebassin i foråret 2004 , nederst tv. gul-sort giftpilefrø, midtfor "Fiskende Nissefar" og til højre øverste bassin med tud og vandsten, fremstillet i 1995 til Røgen-haven.
"Havebassin med blå giftpilefrø." 2002.
I 2002-2003 skabte jeg mit eget indendørs "rosen-springvand" i form af to rosenstængler med en rosenblomst for oven.
Tilbage til forsiden
På toppen af blomster-kransen sad en støvdrager,hvorfra vandet kunne springe og løbe ud over "kronbladene", som er forsynede med små tude, hvorfra vandet løber ned og drypper i bassinet. Selve bassinet er formet som rosenblade.